Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Home » Αντικατάσταση Ταμειακών Εστιατορίου

Αντικατάσταση Ταμειακών Εστιατορίου

Ετοιμοπαράδοτες ταμειακές εστιατορίου, αλλαγή και με voucher

Για τις επιχειρήσεις εστίασης που αναγκάζονται να αναβαθμίσουν τις ταμειακές τους μηχανές, παρέχεται χρηματοδότηση ύψους 380€ ανά δηλωμένη ταμειακή και επιχείρηση εστίασης. Συνολικά, περίπου 82.000 ταμειακές μηχανές εστίασης πρέπει να αναβαθμιστούν μέχρι τον 1/7/2024.
Είναι σημαντικό για τις επιχειρήσεις εστίασης να αξιοποιήσουν αυτήν τη χρηματοδότηση και να προβούν στις απαραίτητες αντικαταστάσεις.

Πρόγραμμα “ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ”

Μέσω του προγράμματος “ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ,” οι επιχειρήσεις εστίασης που διαθέτουν τραπεζοκαθίσματα μπορούν να ενισχυθούν και να αντικαταστήσουν τις παλαιές ταμειακές μηχανές:

• Κατηγορία 6: Επιχειρήσεις εστίασης που δέχονται παραγγελίες για σερβίρισμα εντός εστιατορίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για χρηματοδότηση.

Οι προϋποθέσεις είναι απλές και περιλαμβάνουν το ότι η επιχείρηση πρέπει να δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης, να έχει ενεργή ταμειακή και να δραστηριοποιείται στην Ελληνική Επικράτεια με ελληνικό ΑΦΜ.


ταμειακή εστιατορίου el_toro

Διαβάστε πριν προχωρήσετε σε αντικατάσταση της ταμειακής σας (αφορά εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, σνακ, beach bar και λοιπές επιχειρήσεις εστίασης).

Εάν είστε δικαιούχος voucher/επιταγής θα πρέπει να:

  • έχετε εγκριθεί για επιδότηση/voucher
  • έχει εκδοθεί η επιταγή από εσάς ή τον λογιστή σας, μέσα από την πλατφόρμα (δεν αρκεί η επιβεβαίωση που σας ήρθε με email)
  • γίνει η κατάθεση του υπόλοιπου ποσού (διαφορά καθαρής αξίας του τιμολογίου + ΦΠΑ.) στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς
    ΑΛΒΕΡΤΟΣ Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: IBAN GR9701722700005270022787191
    Ως αιτιολογία, στην απόδειξη της κατάθεσης, να αναφέρετε την επωνυμία και το ΑΦΜ σας.
  • έχετε τον αριθμό συναλλαγής για την κατάθεση
  • έχετε τον πιστοποιημένο αριθμό κινητού τηλεφώνου

Παράδειγμα:
Κόστος νέας ταμειακής 420€ + 100,80€ φπα
Επιδότηση (επιταγή) : 380€
Κατάθεση στην τράπεζα: 140,80€ (420€380€ + 100,80€)

Σημείωση:
Η επιδότηση καλύπτει έως 380€, άρα ανάλογα την ταμειακή που θα επιλέξετε για αντικατάσταση της παλιάς, ενδέχεται να αλλάζουν τα παραπάνω ποσά.
Για λεπτομέρειες και απορίες μπορείτε να μας καλέσετε, Δευτέρα-Παρασκεύη στο 2592021234