Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μηχανοργάνωση Ξενοδοχείων

Πρόγραμμα κρατήσεων ξενοδοχείου

Προγράμματα Μηχανογράφησης για ξενοδοχεία. Κρατήσεις και διαχείριση με απλό τρόπο.

Πρόγραμμα ξενοδοχείου
Το πρόγραμμα για το δικό σας ξενοδοχείο.

FiloXenia Hospitality Solutions © είναι απλά η ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης για επιχειρήσεις της τουριστικής βιομηχανίας. Με ειδικό πρόγραμμα για Ξενοδοχεία, Κρουαζιερόπλοια, Studios, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια το FiloXenia© παρέχει τις υπηρεσίες του με επιτυχία σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

Ενδεικτικά δείτε παρακάτω μια σύντομη περιγραφή των τομέων που καλύπτει το πρόγραμμα FiloXenia© για ξενοδοχεία:

Front office… Για τον πλήρη έλεγχο του ξενοδοχείου, από τα συμβόλαια με πρακτορεία, τις κρατήσεις των πελατών , την οργάνωση των δωματίων , τις προβλέψεις εσόδων , τα αποτελέσματα χρήσης, την εξυπηρέτηση των πελατών και δεκάδες άλλες λειτουργίες που βοηθούν στην σωστή λειτουργία μιας ξενοδοχειακής μονάδας από 30 έως 3000+ δωμάτια.

F&B Control… Η καρδιά της επιχείρησης βρίσκεται στην σωστή διαχείριση των πόρων. Ο έλεγχος της αποθήκης, οι διακινήσεις των ειδών , οι προμηθευτές , τα προϊόντα, τα αποτελέσματα, οι απογραφές είναι μερικές από τις λειτουργίες που διασφαλίζουν την σωστή λειτουργία και εξασφαλίζουν το κέρδος. Το F&B Control μπορεί να ενεργήσει αυτόνομα αλλά και σε σύνδεση με όλα τα τμήματα της επιχείρησης, έτσι ώστε να έχουμε σε πραγματικό χρόνο τα αποτελέσματα που μας ενδιαφέρουν.

Γεύση POS, Reception POS, Market POS… Τα σημεία πώλησης (Point of Sales) του FiloXenia είναι αυτά που είτε αυτόνομα είτε σε σύνδεση με το υπόλοιπο σύστημα αναλαμβάνουν τον ρόλο της διαχείρισης των πωλήσεων της επιχείρησης. Βασισμένα σε πλατφόρμες εύκολες στην χρήση και με δυνατότητα σύνδεσης με ταμειακές μηχανές και συστήματα ασύρματης παραγγελιοληψίας, βοηθούν στην καθημερινή εργασία ενός εστιατορίου, μιας καφετερίας είτε ενός Mini market.

Maintenance… Η διαχείριση ενός ξενοδοχείου βασίζεται και στην σωστή συντήρηση των χώρων του. Το πρόγραμμα για την διαχείριση των βλαβών θα σας λύσει τα χέρια και θα σας βγάλει από δύσκολες καταστάσεις με τους πελάτες του ξενοδοχείου.

SPA… Μια από τις λίγες εφαρμογές στην Ελλάδα που διαχειρίζεται σωστά και σε απόλυτη συνεργασία με την υπόλοιπη εφαρμογή εάν θέλετε, όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες καθώς και τα προϊόντα πώλησης μιας μονάδας SPA.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν παρουσίαση των προγραμμάτων αλλά και για να βοηθήσουμε στην εύρεση της καλύτερης λύσης μηχανοργάνωσης, με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες του δικού σας ξενοδοχείου.