Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μηχανοργάνωση Χώρων Εστίασης

Τι μπορούν να κάνουν οι εφαρμογές για εστίαση & γιατί να τις επιλέξετε.

Η διαχείριση ενός εστιατορίου δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Μεταξύ των αμέτρητων καθημερινών σας εργασιών που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση των πελατών σας άμεσα, έχετε να συντονίσετε ταυτόχρονα το προσωπικό σας και να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό σας. Δώστε στον εαυτό σας την υποστήριξη που χρειάζεται και αποκτήστε όλα τα κατάλληλα εργαλεία για να απλοποιήσετε τις διαδικασίες σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας!

Γιατί AlpaTec και γιατί Prisma Win Εστίαση;

Εξοικονόμηση χρόνου

Η ταχύτητα και η ακρίβεια στην εκτέλεση των παραγγελιών συμβάλλουν ουσιαστικά στην παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας πελάτη. Είναι αυτά τα πλεονεκτήματα που θα τον κάνουν να τη μοιραστούν και να απογειώσουν την καλή σας φήμη. Οι εφαρμογές PRISMA Win κυριολεκτικά “τρέχουν” τη δουλειά σας, εξοικονομούν χρόνο, ενώ οι παραγγελίες και όλες οι πληροφορίες αποστέλλονται αυτοματοποιημένα και γρήγορα σε όλα τα πόστα χωρίς να αφήνουν περιθώρια για λάθη που κοστίζουν.

Αρμονική συνεργασία

Δυσκολία στην επικοινωνία μεταξύ υπαλλήλων, λάθη στις παραγγελίες, έλλειμμα στο ταμείο; Προβλήματα από τα οποία μπορείτε να απαλλαγείτε με το PrismaWin Εστίαση! Η εφαρμογή προσφέρει αδιαμφισβήτητα δεδομένα, ενώ δίνει πληροφόρηση για την κάθε ενέργεια που πραγματοποιείται, πότε και από ποιον. Το προσωπικό συνεργάζεται αρμονικά, κάνει τη δουλεία του γρήγορα, εύκολα, ευχάριστα!

Διαχείριση αποθεμάτων

Εξασφαλίστε επάρκεια σε πρώτες ύλες και πιάτα πάντα διαθέσιμα στην υψηλότερη ποιότητα! Απαλλαγείτε από το κρυφό κόστος των περιττών και χαμένων τροφίμων, σταματήστε τη σπατάλη ενέργειας, την επιβάρυνση του περιβάλλοντος και εξασφαλίστε ορθή εποπτεία της αποθήκης και των αναλώσεων.
Επιλέγοντας PRISMA Win αποκτάτε:

> Σωστή πρόβλεψη που δεν υπερβαίνει τις ανάγκες σας,
> Παραγγελία των κατάλληλων πρώτων υλών και των ιδανικών ποσοτήτων
> Παρασκευή ικανοποιητικών και ποιοτικών μερίδων χωρίς υπερβολές,
> Μείωση του ρίσκου να τελειώσουν τα best sellers
> Αποφυγή της αποθήκευσης προϊόντων που χάνουν τη φρεσκάδα τους και την ποιότητά και πολλές φορές απλά λήγουν.

Η AlpaTec είναι συνεχώς δίπλα σας!

Μηχανογράφηση για εστιατόρια, καφέ, μπάρ

Ανακαλύψτε τις POS εφαρμογές PRISMA Win για την Εστίαση

Μηχανογράφηση Εστιατόριων

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας πανεύκολο στη χρήση, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και γρήγορα από οποιονδήποτε υπάλληλο

Πρόγραμμα για Καφετέριες.

Μειώστε τους χρόνους αναμονής, εξασφαλίστε την ορθότητα των παραγγελιών, οργανώστε την κουζίνα και τα πόστα παρασκευής, ελέγξτε εύκολα το ταμείο ανά πάσα στιγμή όπου και αν βρίσκεστε

Δείτε το έντυπο

Ασύρματη Παραγγελιοληψία

Ειδικά σχεδιασμένη για ασύρματες συσκευές με λειτουργικό Android, έχει πάντα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο σερβιτόρος, όπως το μενού, τις διαθεσιμότητες, τις κρατήσεις, ενώ συνεχίζει να δουλεύει ακούραστα και να λαμβάνει τις παραγγελίες και τις προτιμήσεις των πελατών σας χωρίς να επηρεάζεται από την αστάθεια του δικτύου ή τυχόν δυσλειτουργίες του.

Delivery – Take away

Διευκολύνει την καθημερινότητα των επιχειρήσεων διανομής φαγητού, την άμεση ανταπόκριση στις κλήσεις των πελατών χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος, τη γρήγορη παραγγελιοληψία, τη μεταβίβαση της παραγγελίας στην κουζίνα χωρίς καθυστερήσεις και την άμεση παράδοσή της στον πελάτη

Έχετε εστιατόριο, καφετέρια, μπαρ και ψάχνετε πρόγραμμα;

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν παρουσίαση των προγραμμάτων αλλά και για να βοηθήσουμε στην εύρεση της καλύτερης λύσης μηχανοργάνωσης, με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες του δικού σας χώρου εστίασης.