Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μηχανοργάνωση Μικρών Ξενοδοχείων

Προγράμματα Κρατήσεων για μικρά ξενοδοχεία. Διαχείριση με απλό τρόπο.

Πρόγραμμα για κρατήσεις ξενοδοχείου
Το πρόγραμμα για το δικό σας ξενοδοχείο.

Το Kalimera είναι το ξενοδοχειακό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες μηχανογράφησης των ενοικιαζόμενων δωματίων, studios, διαμερισμάτων και των ξενοδοχείων μικρής δυναμικότητας. Έχει δημιουργηθεί βάσει της ελληνικής τουριστικής νομοθεσίας και των φορολογικών διατάξεων και δίνει την δυνατότητα έκδοσης θεωρημένων εντύπων.

Είναι ένα πρόγραμμα κρατήσεων ξενοδοχείου που σχεδιάστηκε βάση εμπεριστατωμένης έρευνας και ανάλυσης των εξειδικευμένων αναγκών των μικρών ξενοδοχείων. Είναι απλό και εύκολο, ακόμα και για ανθρώπους που δεν γνωρίζουν χειρισμό ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το μενού του είναι πλήρες, μπορεί κανείς να το λειτουργεί σε Ελληνικά και Αγγλικά ταυτόχρονα, περιλαμβάνει όλες τις καθημερινές λειτουργίες του ξενοδοχείου (κρατήσεις, check-in, check-out, λογαριασμοί) και εμπεριέχει πολλές αναφορές, χρήσιμες για τον έλεγχο και την πορεία της επιχείρησης.

Η νέα έκδοση του Kalimera περιλαμβάνει το ενεργό πλάνο δωματίων, μέσα από το οποίο ο χειριστής πραγματοποιεί κρατήσεις, αφίξεις, αλλαγές δωματίων, παράταση διαμονής, αναχωρήσεις και τιμολόγηση πελατών. Όλα αυτά σε ενιαίο περιβάλλον, με απλό τρόπο.

Ενδεικτικά δείτε παρακάτω μια σύντομη περιγραφή των τομέων που καλύπτει το Kalimera© για μικρά ξενοδοχεία:

Κρατήσεις
Λίστα Αφίξεων-Αναχωρήσεων
Check-In /Check-Out
Παραμένοντες.
Ιστορικό Πελατών.
Αλλαγές Δωματίων.
Τιμολόγηση Πελατών.
Χρεωστικά Πελατών
Μετρητά Ημέρας
Κινήσεις Τμημάτων Κατανάλωσης.
Διαθεσιμότητα.
Πλάνο Δωματίων.
Ισοζύγιο Ημέρας.
Περιοδικό Ισοζύγιο.
Βιβλίο Πόρτας.
Δελτίο Εθνικοτήτων ( Ε.Ο.Τ )

Το ξενοδοχειακό πρόγραμμα Kalimera, έχει ενσωματωμένη εκπαίδευση και είναι πλήρως αναβαθμίσιμο στο FiloXenia και στην σειρά ξενοδοχειακών εφαρμογών FiloXenia Suite of Applications, δίνοντας την δυνατότητα στον επιχειρηματία να αποκομίσει επιπλέον οφέλη από τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα του FiloXenia όπως για παράδειγμα, την δυνατότητα μηχανογράφησης όλων των τμημάτων του ξενοδοχείου ή την εισροή κρατήσεων από το internet.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν παρουσίαση των προγραμμάτων αλλά και για να βοηθήσουμε στην εύρεση της καλύτερης λύσης μηχανοργάνωσης, με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες του δικού σας ξενοδοχείου.