Η ιστοσελίδα σας
είστε στο ίντερνετ απλά!

Σχεδιασμος ιστοσελιδων, φιλοξενια, κατασκευη e-shop, προσιτα οχι "φθηνα".

Τι είναι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων (Web Design);

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων περιλαμβάνει την όλη διαδικασία του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της βελτίωσης της εμφάνισης και της αίσθησης του περιεχομένου που προβάλλεται στο διαδίκτυο. Γιατί είναι σημαντικός ένας καλός σχεδιασμός; Λοιπόν, αν λάβουμε υπόψη ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που πολλοί πελάτες σας θα μάθουν για εσάς, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η πρώτη εντύπωση είναι καλή.

Πόσο καιρό θα πάρει;

Έχουμε παραδόσει ιστοσελίδες μέσα σε 24 ώρες αφού η πρόταση μας έγινε αποδεκτή! Τούτου λεχθέντος, ο βαθμός δυσκολίας του έργου και οι λειτουργίες που θα ζητήσετε, μπορεί να έχουν αντίκτυπο στο χρονικό πλαίσιο για την ολοκλήρωση του site σας. Οι περισσότερες από τις ιστοσελίδες μας έχουν ολοκληρωθεί μεταξύ 2-4 εβδομάδων από την αποδοχή της πρότασης και την παροχή περιεχομένου.

Δεν είμαι στην Καβάλα, μπορούμε να συνεργαστούμε;

Αυτό μας το ρωτάνε συνεχώς. Ακόμα κι αν είμαστε μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων στην Καβάλα, έχουμε πελάτες από όλη την Ελλάδα. Αυτή είναι η ομορφιά του Διαδικτύου! Είμαστε πάντα στη διάθεση των πελατών μας, μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Και αν είστε ποτέ στη γειτονιά, σταματήστε για έναν καφέ!

Θα αντέξει η τσέπη μου;

Οι υπηρεσίες μας για τον σχεδιασμό ιστοσελίδων είναι εξαιρετικά προσιτές! Οι περισσότεροι από τους πελάτες μας θα σας πουν ότι οι τιμές μας είναι φθηνές, αλλά εμείς προτιμούμε να πούμε ότι είναι προσιτές. Εάν έχετε συνεργαστεί ποτέ με μια "φθηνή" εταιρεία, ξέρετε ότι "φθηνή" είναι, επίσης, ο τρόπος που θα περιγράψετε την υπηρεσία και την ιστοσελίδα που σας παρέδωσαν. Είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να παρέχουμε μία προσιτή (όχι "φθηνή"!) υπηρεσία σχεδιασμού ιστοσελίδων.


Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν πρόταση, με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητες της δική σας επιχείρησης.

© 2004-, AlpaTec.gr - All Rights Reserved.